Accueil Hébergement Tarifs a decouvrir Accès Réserver
Index
Bienvenue

Omgeving

Gelegen op slechts 3 autominuten van de route national 10, in het grensgebied van de Charente Maritime, de Charente, Dordogne en Gironde zijn de mogelijkheden voor vertier en ontdekking legio. De Gironde en de Atlantische oceaan liggen op enige tientallen kilometers afstand en in een straal van 50 tot 100 km. liggen diverse mooie steden, zoals Bordeaux, Cognac, Angoulême, Saintes, Royan en St-Emillion en op een uur afstand bent u in de Médoc met zijn beroemde chateaux.

In juli en augustus zijn er wekelijks avondmarkten in de buurt met tal van activiteiten, alwaar u heerlijke locale producten kunt eten en een lekker wijntje kunt drinken.

De streek de Haute Saintonge, is rijk aan Romaanse kerken en er zijn talrijke prehistorische getuigenissen, zoals dolmen in Montguyon (8 km.). Ook zijn er diverse musea zoals archeologische musea o.a. in Jonzac (27 km) en Pons (46 km), musea voor volkskunst, oude ambachten, traditionele kledij en meubels van de Haute Saintonge (Clérac 13 km, Montendre 16 km).

In de directe omgeving starten mooie wandel- en fietsroutes en u kunt paardrijden in St. Martin d´Ary (9km).
In de buurt zijn verschillende zwembaden, meertjes en riviertjes voor watersport, zwemmen en vissen. Op enkele kilometers afstand vindt u een azuurblauw zwemmeer met dagstrand en vele attracties voor de kinderen.
In Jonzac (24 km) vindt u een thermaalbad en een tropisch complex met diverse wateractiviteiten.

Golfen kunt u in Montendre (9 holes) en Saintes (18 holes) en tennissen o.a. in Chevanceaux (3 km), Montlieu la Garde (4 km) en Orignolles (6 km).

Kortom, voor elk wat wils en dat geldt ook voor uw verblijf. In gastvrije sfeer bieden wij u gerieflijke, zeer ruime kamers met eigen badkamer, veel privacy en een heerlijke tuin om te vertoeven.